Trucker Appy : de enige echte

Chauffeursnieuws

Trucker Appy : de enige echte

Trucker Appy is speciaal opgezet voor vrachtwagenchauffeurs en geeft hen onderweg ondersteuning als het gaat om chauffeursrestaurants in Europa.

In een straal van 20 km om u heen, krijgt u alle chauffeursrestaurant-opties te zien. Alle adressen zijn gecheckt en bij de meeste is ruime parkeergelegenheid aanwezig. Als u een restaurant in uw omgeving hebt gevonden dan kunt u het adres in uw navigatie zetten maar u kunt ook gewoon rechtsreeks vanuit de App op “route” klikken en uw telefoon navigeert u naar de gewenste bestemming.

Naast een database met eet- en parkeergelegenheden vind u ook een Button truckwash en tankcleanings, verder ook is er een weerkaart van Wetteronline beschikbaar in de App. Hiermee kunt u altijd op de hoogte blijven van het weer in Europa.

Verder is het mogelijk om u op de hoogte te houden van verkeerssituaties in Europa, zodat indien nodig, u nog tijdig u route kunt aanpassen en dus niet onnodig in de file hoeft te staan.

Trucker Appy vraagt ook de hulp van chauffeurs om deze App te blijven ontwikkelen. Zo is er een contactformulier beschikbaar waar chauffeurs de mogelijkheid hebben om bijvoorbeeld restaurants die nog niet in de database staan aan te melden zodat Trucker Appy deze kan toevoegen. Op deze manier helpen de chauffeurs zelf mee om deze App te blijven verbeteren.

qr-trucker-appy

In de toekomst verwacht Trucker Appy nog veel meer handige functies toe te kunnen voegen om het leven van de chauffeur onderweg een stukje makkelijker te maken.

Trucker Appy is een kleine organisatie, bestaande uit 2 mensen die deze app met passie hebben ontwikkeld en up-to-date houden.

Met vriendelijke groet het team van Truckers Appy

Reacties