33 nieuwe oranje DAF combinaties voor Bakker Logistiek

33 nieuwe oranje DAF combinaties voor Bakker Logistiek

Bakker Logistiek in Zeewolde heeft onlangs 33 nieuwe trekker oplegger combinaties in gebruik genomen. De combinaties werden geleverd door Bakker Bedrijfswagens Nijkerk en bestaan uit een DAF FT CF 400 Space Cab met SÔR koel/vries oplegger.

Deze voertuig combinaties zullen specifiek worden ingezet voor belevering van COOP supermarkten, vandaar de oranje kleur. De koel/vries opleggers zijn uitgerust met Optiload/Optiturn systeem van Wabco. Dit houdt in dat bij het maken van een bocht bij lage snelheid de achterste as iets wordt gelift. Hierdoor wordt de draaistraal van de oplegger kleiner, wat helpt bij het manoeuvreren in binnensteden. De voorste as is een lift as. De koel/vries machine is een Carrier Vector 1550-11 INS en de 2,5 tons laadklep is van D’Hollandia.

Met meer dan 500 combinaties en 1850 medewerkers zorgt Bakker Logistiek dagelijks dat meer dan 40 procent van de schappen in verschillende Supermarkten met de meest uiteenlopende producten worden gevuld. Van margarine tot conserven, van verpakte vleesproducten tot frisdrank, van groenten en fruit tot kruiden. Dit allemaal vanaf vijf locaties met meer dan 260.000 m2 warehousing voor opslag van droge, geconditioneerde, koelverse en diepgevroren foodproducten. Daarnaast heeft Bakker Logistiek nog eens 8.500 m2 beschikbaar voor Cross-docking.

Reacties