advertenties

steun ons door op advertentie te klikken

KENNIS IS   MACHT !
Gespecialiseerde ACTIEGROEP voor beroepschauffeurs en chauffeuses

TRANSPORTEFFECT

Share
DELEN
Chauffeurs eisen veiligheid !! VACATURES (logistiek en transport) ChauffeursNieuws Vrienden van Chauffeursnieuws TRANSPORTEFFECT NL Beroepschauffeurs Preventie Groep

FACEBOOK GROEPEN

CHAUFFEURSNIEUWS 2.0

BOOKING.COM PAKT 10 TOT 15 PROCENT OP RESERVERINGEN.


Nu dat beroepschauffeurs vaker in het weekend een hotel pakken is het misschien eens goed te kijken naar wat punten.


Booking.com Expedia en Trivago zijn voorbeelden van pagina’s die van nut kunnen zijn om hotels te ontdekken als u in de omgeving niet bekend bent.

Ook gewoon via Google maps kunt u makkelijk prijzen vergelijken en zien waar de hotels zijn.

Dit is vaak een uitkomst omdat men met een vrachtwagen rijdt en die ook ergens moet parkeren.

In Frankrijk bevinden de meeste hotels zich bij industrieterreinen en winkelcentra en vaak rond de 50 euro heb je al een degelijk hotel.

Dit is echter niet altijd het geval. IN Duitsland moet men vooral goed uitkijken of er een hotel is waar de wagen ook kan staan en dan is het via Google maps goed te zien of de wagen er vlakbij kan staan.

Bij de webpagina’s die hierboven zijn genoemd moet u rekening houden dat u extra moet betalen en dat kan in sommige gevallen wel meer dan 20 euro zijn en is het zo’n 10 tot 15 procent meer dan de prijs van de kamer.

Een voorbeeld is BB hotel Freiburg. Hier kunt u de wagen parkeren op een redelijke loop afstand maar als u reserveert bij de webpagina betaald u 72,45 euro per nacht voor een eenpersoons kamer.

Als u daadwerkelijk daar bent ziet u dat een kamer maar 56 euro kost.
Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen.

Wat u wel kan doen is een kamer reserveren en net voor u aankomt annuleren en dan weet u dat u grote kans heeft dat de kamer vrij is in de tijd tot aanmelden bij de receptie (als er geen annuleringkosten aan verbonden zijn natuurlijk).

U kunt ook de gegevens van de genoemde pagina’s afhalen en ze bellen om een reservering te maken.

Tip, mocht u weg willen uit de hotel kamer maar de kamer is voorzien van een dokstation om de sleutelkaart erin te steken voor stroom, dan kunt u daarvoor vaak elke kaart gebruiken. In veel gevallen is dat handig als u de telefoon wilt opladen of de airco wilt aanlaten tijdens uw afwezigheid.


Met vriendelijke groet,

Transporteffect