advertenties

steun ons door op advertentie te klikken

Gespecialiseerde ACTIEGROEP voor beroepschauffeurs en chauffeuses

TRANSPORTEFFECT

Term voorbeeldfunctie letterlijk voor Nederlandse chauffeurs.


Meer en meer berichten krijgen wij onder ogen dat de Nederlandse chauffeurs worden gebruikt om een voorbeeld te zijn voor buitenlandse chauffeurs.
Vooral bij grote chemie bedrijven schijnt dit erg te spelen.


Op zich is dit natuurlijk niet zo erg want veel Nederlandse chauffeurs zijn erg vakbekwaam. Echter hebben wij het idee gekregen, uit de ervaringen die met ons gedeeld zijn, dat er zeer strikt wordt opgetreden als een Nederlandse chauffeur een misstap maakt, omdat bedrijven geen problemen hebben met de communicatie in tegenstelling tot chauffeurs uit een andere lidstaten.


Nederlandse chauffeurs hebben ons erop attent gemaakt dat men de indruk heeft dat Nederlandse chauffeurs bij bedrijven scherp in de gaten worden gehouden, zodat bij elke kleine overtreding van de bedrijfsregels de chauffeur met veel bombarie erop gewezen wordt, in de hoop dat de buitenlandse chauffeur er notie van neemt.


Het is echter moeilijk tot niet te bewijzen, al denkt Transporteffect als deze ervaringen veelvuldig voorkomen dat we hier de bedrijven en de maatschappij op kunnen aanspreken.


Met betrekking tot dit onderwerp bevinden zich hieronder een aantal vragen of Transporteffect moet doorgaan met inventariseren of de meldingen die we krijgen gegrond zijn.
Met vriendelijke groet,

Team Transporteffect
Poll: Deelt u de ervaring?

poll image
Heeft u dit gevoel ook bij bedrijven zoals in artikel word vermeld ?
Facebook commentaren