Algemene voorwaarden

Chauffeursnieuws.com is geen eigenaar van de inhoud van gedeelde berichten. Bij alle berichten wordt de bron vermeld door middel van een link tussen de titel en het bericht. Die link stuurt direct naar het originele bericht. Mogelijk wordt er bij het bericht een foto getoond van een andere bron. In dat geval wordt daaronder of onderaan het bericht de bron vermeld.

Chauffeursnieuws.com is eigenaar van de geschreven berichten. Die berichten zijn gekenmerkt met “ Chauffeursnieuws” boven het bericht. Mogelijk is Chauffeursnieuws.com geen eigenaar van de bij het bericht getoonde foto. In dat geval wordt daaronder of onderaan het bericht de bron vermeld.

Deze website is enkel en alleen bedoeld ter ondersteuning van de (beroeps)chauffeur en heeft geen commercieel doel. Deze website wordt beheert door vrijwilligers en gefinancierd uit giften. Gelinkte bedrijven leveren alleen diensten en middelen, geen financiële steun.

Mocht u bezwaren hebben bij een gedeeld bericht of opmerkingen bij een geschreven bericht? Neem dan contact op met info@chauffeursnieuws.com.