Bedankt chauffeurs

Chauffeursnieuws

Bedankt chauffeurs

vrijdagmiddag was chauffeursnieuws samen met diverse partijen aanwezig in de Nieuwe Keulse. Het Chauffeurscafe wat met sluiting word bedreigd.

Doel van deze middag was aandacht vragen voor het probleem van de alsmaar meer verdwijnende parkeerruimte voor vrachtwagens. Nu ook de parkeerplaats in Venlo het veld moet ruimen voor andere doeleinden was voor Chauffeursnieuws de maat vol. Wij zijn enige tijd geleden een online petitie gestart om aandacht te vragen voor dit probleem. Wat overigens niet beperkt blijft tot deze parkeerplaats, want ook verder Nederland in verdwijnt steeds meer ruimte waar de collega’s s avonds veilig de auto kunnen stallen voor een hapje en een drankje. Om over een goede douche nog maar te zwijgen.
handtekeningen
Vandaag waren we in Venlo, om samen met Europarlementarier Dennis de Jong, en tweedekamer lid Paul Ulenbelt, beide van de SP de situatie te bekijken. Hiernaast was ook de lokale SP vertegenwoordigd. Tevens was de FNV aanwezig, dus het word breed opgepakt.
Dit met medewerking van de restaurant app Trucker Appy en de Transport Belangen vereniging. Beide heren van de SP hebben hun zorgen geuit, en ons toegezegd hun medewerking te blijven verlenen.
In de Tweedekamer kan de minister kamervragen verwachten.

Wij kunnen jullie mededelen dat er inmiddels online vele handtekeningen staan, waar we heel blij mee zijn. Maar sinds twee weken kan ook in het restaurant de petitie getekend worden, en daar telden we toch ook ruim 450 handtekeningen. Langs deze weg willen we de collega’s die op papier hebben getekend ook dank zeggen. Wij zijn als gezamelijke partijen nog zeker niet klaar, en jullie horen hier nog veel meer over in de toekomst.

Bedankt collega’s………..

Reacties