Beste Trucker Appy gebruikers

Chauffeursnieuws

Beste Trucker Appy gebruikers

We zijn inmiddels bijna een jaar bezig en we zijn al de 21 000 downloads gepasseerd en dat aantal blijft iedere dag gelukkig nog steeds groeien.

We hebben nog een heleboel leuke en goede dingen in het vat zitten die we nog willen gaan doorvoeren om er voor te zorgen dat Trucker Appy nog beter wordt. Dit is nu ook net waar we eigenlijk een beetje jullie hulp willen vragen.
Zoals jullie misschien wel weten wordt Trucker Appy op dit moment door 2 personen beheerd en we doen dit natuurlijk ook met liefde maar we moeten eerlijk toegeven dat de kosten op dit moment steeds meer de pan uitrijzen en het steeds moeilijker wordt om dit als particulieren te blijven ophoesten.
We willen Trucker Appy graag zolang mogelijk reclamevrij houden en dat is nu net waar we jullie hulp als gebruikers willen vragen. We willen namelijk graag een crowdfundingactie op gaan opzetten en met het geld dat we hier mee ophalen willen we Trucker Appy graag verder verbeteren. Zo willen we de app in meer talen beschikbaar maken en daarnaast zijn we inmiddels begonnen met het inventariseren van truckstops die jullie wat extra’s willen geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gratis drankje, een douche of gratis parkeren op vertoon van onze app. Hier hebben we inmiddels al veel positieve reacties op gekregen dus als jullie wat zouden willen bijdragen dan krijg je (zoals je natuurlijk ook van ons gewend bent) er weer wat voor terug. Zo willen we van Trucker Appy ook meer een “klantenkaart” gaan maken die jullie voor veel meer dingen kunnen gaan gebruiken naast alleen het vinden van goede restaurants onderweg.
Het komt er dus kort op neer, dat we willen vragen of jullie bereid zouden zijn om via een eventuele crowdfundingactie bijvoorbeeld € 20 te doneren (meer of minder kan natuurlijk ook) om er voor te zorgen dat Trucker Appy kan blijven bestaan en nog veel belangrijker, ook verder kan blijven ontwikkelen.
Trucker Appy is voor en door chauffeurs en dat willen we dus graag zolang mogelijk reclamevrij volhouden. We zien jullie reacties graag tegemoet. Als je ons graag wil steunen dan is een “like” voldoende en als je er totaal geen trek in hebt dan horen we in de reacties natuurlijk ook graag waarom niet. Iedereen in ieder geval alvast bedankt voor jullie hulp.

Vriendelijke groet,

Team Trucker Appy

Reacties