KENNIS IS   MACHT !

Doelstellingen van TransporteffectOm te beginnen willen we een algemene internetpagina maken waar chauffeurs en chauffeuses graag heen gaan om informatie op te halen of omdat ze een dosis entertainment nodig hebben. Daarnaast hebben we de wens om een bewustwording te realiseren dat het zo eigenlijk niet langer kan in het transport! Ambitieus als we waren en eigenlijk nog steeds zijn, hebben we onze doelstellingen wel herzien en waar nodig ook bijgesteld als in het begin.

Zo strijdlustig als we begonnen zonder informatie, zo enthousiast zijn we nu met informatie. Het blijkt dat de bonden net zo strijdlustig zijn als wij alleen hebben ze, volgens onze mening, te weinig draagvlak om de benodigde informatie uit te dragen naar niet leden. Of dat de chauffeurs en chauffeuses de bonden en hun informatie niet kunnen vinden of dat de bonden te weinig moeite doen om het onder de niet leden te brengen laten we in het midden. Ons doel is deze informatie wel op de pagina te brengen en het in een duidelijk leesbaar en begrijpelijk verhaal te zetten. Dat gebeurd dan in verschillende rubrieken. Door forums te creëren waar iedereen kan mee discussiëren kunnen wij van deze discussies verslagen maken van onze bevindingen, deze op de transporteffect kanalen te zetten en deze door te sturen naar de gewenste instanties. Op deze manier proberen we een vuist te maken in de wereld die transport heet. En proberen we te assisteren waar nodig en gaan we instanties scherp houden op het moment dat het geluid ons bereikt dat er laks wordt omgegaan met de problematiek in onze mooie wereld.

Onze belangrijkste doelstelling blijft het vergaren van nuttige informatie die we hopen binnen te krijgen via de meldpunten in ons transporteffect menu. Dit om zowel de ervaren vakmensen als onze nieuwe toekomstige collega’s een steun in de rug te geven. Wij hopen dat we met transporteffect een website maken waar de chauffeurs en chauffeuses niet alleen, niet omheen kunnen maar, vooral niet omheen willen!!

In een later stadium willen we ook gaan samenwerken met andere transportlanden om zo in Europa een chauffeursfront te kunnen realiseren. Hoe meer stemmen we kunnen laten horen, des te meer kunnen we bepaalde aspecten bewerkstelligen binnen de Europese markt. Ook willen we individuele chauffeurs en chauffeuses gaan helpen bij problemen. Of dit nou met advies is of met een juridisch conflict wat transport gerelateerd is. Dat we nu nog niet in die staat zijn mag duidelijk zijn, simpelweg omdat we daar de financiële middelen nog niet voor hebben. Daarom zijn we afhankelijk van donaties en eventuele advertenties op de webpagina. Dus prioriteit is om een pagina te maken waar chauffeurs en chauffeuses graag hun bezoek brengen en hun nuttige informatie kunnen delen en ophalen.

Hoe meer informatie we krijgen van bezoekers hoe meer we met elkaar anderen kunnen helpen. Want: kennis is macht!!
Met vriendelijke groeten,
Team Transporteffect. 
Gespecialiseerde ACTIEGROEP voor beroepschauffeurs en chauffeuses

TRANSPORTEFFECT

EEN MOOI CADEAU !
VOOR EEN JUBILEUM, EEN BEDANKJE, EEN BLIJVENDE HERINNERING OF  EEN ORIGINEEL CADEAU!
VOOR U ZELF OF EEN ANDER
Geboorte kado
Mok met foto
Kleding
Mouse pad
Portemonnee

Puzzels
Sieraden
Spaarpot
sticker
MUGS 'N HUGS by Louise
Info@mugsnhugs.nl
0637007330
KvKnr 67662897
BTWnr 136082269B02

Vragen via what'sapp mag natuurlijk ook .... neem anders een kijkje op onze link !!
Naar Start
Nieuw adverteren