Elf nieuwe DAF trucks voor R. Vos Transporten

Elf nieuwe DAF trucks voor R. Vos Transporten

Elf nieuwe DAF XF en CF trekkers, waarvan zes uitgevoerd in Silent uitvoering, zijn recent aan de vloot van R. Vos Transporten toegevoegd. “Als je rijdt voor belangrijke opdrachtgevers, dan doe je dat vanzelfsprekend met de beste voertuigen”, zegt Gerbert Vos.

Met de elf DAF trucks voor de twee ondernemingen, R. Vos Transporten en Botrans Bulk, kan men zich nu volledig richten op het milieuvriendelijke transport voor de klanten in de mengvoederindustrie. Bijzonder zijn de DAF trucks in ’Silent’ uitvoering, welke dankzij een geluidsniveau van minder dan 72 dB(A) als ‘Quiet Truck’ gecertificeerd zijn.

Andy van Batenburg, verkoopmanager bij Allers bedrijfswagens, overhandigde onlangs de 11 Space Cab XF en CF trekkers, uitgevoerd met de 10,8 liter PACCAR MX-11 motor en een AS Tronic versnellingsbak. De DAF XF heeft een imposant front, een karakteristieke grille en een geheel vernieuwd interieur. De CF met de aerodynamische spatschermen, zijskirts en hoekspoilers, zorgt voor een laag brandstofverbruik en draagt samen met het comfort, de veiligheid en het gebruiksgemak voor de chauffeur, bij aan de geweldige uitstraling van de DAF Euro 6 serie.

Met 70 gemotiveerde medewerkers, 50 trekkende eenheden en ruim 60 opleggers wordt er dagelijks door de twee ondernemingen met de meeste zorg de mengvoeders getransporteerd vanaf de fabriek naar het boerenerf. R. Vos Transporten is gespecialiseerd in het transport naar voornamelijk de Benelux en Duitsland, van mengvoeders met 35 voertuigen; enkelassige en 2 en 3-assige opleggers: waaronder lage druk bulkwagens onderverdeeld in 11 compartimenten. Ook is R. Vos Transporten actief in (winkel)distributietransport, variabel transport met tautliners, containers en ferry transport.

Botrans Bulk met 15 voertuigen, waaronder hogedruk silokippers voor onder andere alle droge verblaasbare en losgestorte producten, richt zich vooral op het transport van een breed assortiment uit de mengvoederindustrie binnen heel Europa.

Vos Transporten en Allers Bedrijfswagens vullen elkaar uitstekend aan. “Het onderhoud aan onze vloot wordt door ons zelf met originele DAF onderdelen verzorgd, maar daar waar nodig, staat de dealer direct voor ons klaar”, zegt Gerbert Vos. “En de exclusieve kosteloze chauffeurstraining van een dag (Het Nieuwe Rijden code 95) door een kwaliteitsverkeersschool, is een geweldige service van de dealer.”

Reacties