GETUIGEN GEZOCHT ONGEVAL A50 RICHTING APELDOORN

GETUIGEN GEZOCHT ONGEVAL A50 RICHTING APELDOORN

Doordat een automobilist(e) mij nog met alle geweld in moest halen, terwijl ik naar de linkerbaan ging om ruimte te maken voor een trailer

die aangaf om in te voegen en om het leven te kunnen sparen van die ontzettende domme automobilist(e) moest ik flink in de remmen, waardoor de aanhanger van mijn combinatie ging scharen en ik de macht over het stuur van de truck verloor en kantelde en recht op de brugpilaar af stevende en de dood in mijn ogen zag, gelukkig ben ik er met een paar schrammen en een kapotte jas en een flinke schrik verder heelhuids van af gekomen, maar de personenauto in kwestie was nergens meer te bekennen, vandaar deze oproep, zodat die persoon nog achterhaald kan worden,zodat die beseffen kan wat zijn inhaalactie allemaal te weeg heeft gebracht en dat het voor hem / haar ook heel anders af had kunnen lopen, Dit alles gebeurde 19-02-2016 rond 06:00 uur

Reacties