Getuigenoproep E19

Chauffeursnieuws

Getuigenoproep E19

Getuigen gezocht verkeersongeval donderdag avond om 21:05 uur op de E19 net voor de grens met België Nederland 3 km voor de grensovergang net voor de Mac Donalds.De dader is gewoon door gereden!

Ik ben gisteren om 21:05 van de snelweg E19 in België vlak voor de NL grens ( 3km, voor de Mac Donalds) van de rechter rijbaan afgeduwd door een donker grijze Renault die links reed. De dader is doorgereden en moet ook schade hebben opgelopen aan zijn rechter voorkant, mijn auto licht zilver grijze Peugot 206 werd aan de linker achterkant geraakt en is na een tollende slip net voor een greppel op de vluchtstrook tegen een verkeersbord tot stilstand gekomen en is total loss.
De inzittende (getuigen) in de auto die achter ons reed zagen alles gebeuren, maar konden doordat zij rondvliegend stukken van mijn auto tegen hun voor ruit kregen en zelf ook hard moesten remmen het kenteken helaas niet zien.
Deze getuigen zijn iets verderop gestopt en hebben meteen hulp geboden, ook hun auto is beschadigd zij reden in een witte auto.De dader is gewoon doorgereden! Ik zoek getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren en wellicht wel het kenteken hebben gezien/ genoteerd of bij de parking van de benzinepomp en Mac Donalds en grijze Renault met schade aan de rechterkant hebben gezien.

Mocht u hier iets over weten kunt u mailen met info@chauffeursnieuws.com

Reacties