INFORMATIEBIJEENKOMST BOETEBELEID BUITENLAND OP 16 APRIL 2016

Chauffeursnieuws

INFORMATIEBIJEENKOMST BOETEBELEID BUITENLAND OP 16 APRIL 2016

Het zal u niet ontgaan zijn dat de Franse politie forse borgsommen heeft opgelegd aan dubbel bemande vrachtwagens. Deze ontwikkeling is voor Transport In Nood reden geweest om een informatiebijeenkomst te organiseren voor alle Nederlandse transporteurs.

Vallenduuk Advocaten zal aanwezig zijn om de rijtijdenwet te analyseren en TLN zal materiaal aanleveren welke activiteiten zij verricht hebben in Brussel omtrent deze onterechte Franse boetes. Verder zullen tijdens deze bijeenkomst verschillende andere onderwerpen naar voren komen. De open microfoon staat ook op de agenda. Aan het einde zal er gelegenheid zijn om vragen te stellen en uw ervaringen te delen met collega’s.

ONDERWERPEN
Frankrijk: dubbel bemande ritten en automatische boetes
België: inning/consignatie, tolheffing en overbelading
Italië: documenten, inbeslagname vrachtwagen, invordering rijbewijs en rijontzegging
Duitsland: ladingzekering/stuwage
Spanje: 30%-regeling
Denemarken: rijontzegging en schuldbekentenis

WIE
Bent u een planner, eigenaar of eigen rijder? Dan willen wij u graag uitnodigen voor deze bijeenkomst op 16 april 2016. U kunt zich via onderstaande link inschrijven voor deze bijeenkomt (max. 4 personen per bedrijf). Wilt u de bijeenkomst met meer personen bijwonen? Neem in dat geval a.u.b. telefonisch contact met ons op. Schrijf u snel in, want wij hebben plaats voor een maximaal aantal personen! U zult t.z.t. een bevestiging en officiële uitnodiging ontvangen op het ingegeven emailadres.

http://transportinnood.nl/inschrijving.php

LOCATIE & TIJD
Kalverhouderij Beekzicht, Scherpenzeelseweg 45, 3772 MD Barneveld.
Uw bent welkom op 16 april 2016 vanaf 12:00 uur. De presentatie begint om 13:00 uur en duurt tot ongeveer tot 17:00 uur. In de pauze (14:00 uur t/m 14:45 uur) zorgen wij voor een hapje en een drankje.

Reacties