Jubilaris Rene van Houte

Chauffeursnieuws

Jubilaris Rene van Houte

Afgelopen zaterdag hebben wij onze chauffeur Rene van Houte uit Veenendaal in het zonnetje gezet in verband met een onafgebroken dienstverband van 40 jaar!

Een prachtige mijlpaal, die we niet ongemerkt voorbij konden laten gaan.
We hebben Rene met zijn eigen vrachtwagen opgehaald en wij zijn met hem naar het Van der Valk Hotel in Veenendaal gereden en hier hebben wij een receptie gehouden voor zijn familie, vrienden en collega`s. Het leuke was dat Rene van niets wist en behoorlijk verrast was.

Rene heeft veel pionierswerk verricht. Meegeholpen nieuwe markten aanboren. Zo heeft hij namens Heebink geprobeerd om met Varkens naar Italiƫ te rijden om te kijken of dat wat was. Dit was geen succes. Na 2 ritten is er besloten om hiermee te stoppen.
Ook stond Rene aan de wieg voor het Engeland transport. Hij was 1 van de eerste die de oversteek naar het eiland gemaakt heeft namens ons bedrijf. Dit is zoals bekend en zeker ook dankzij alle inspanningen van Rene een groot succes! In het begin ging hij voor ons bedrijven in Engeland af als een soort vertegenwoordiger om retourvrachten te zoeken en ons bedrijf kenbaar te maken.
Rene was destijds de 2de chauffeur die bij ons in dienst kwam.

Groet,
Cees

Reacties