Keurmerk Transport & Logistiek en Rijksconvenant ILT voor Peter Appel Transport

Keurmerk Transport & Logistiek en  Rijksconvenant ILT voor Peter Appel Transport

MIDDENMEER – Het Keurmerk Transport & Logistiek is vrijdagmiddag 2 december 2016 overhandigd aan Peter Appel Transport.

Met de ondertekening van het Rijksconvenant ILT onderstreept het transportbedrijf dat ze verantwoordelijk is voor veilig en duurzaam transport. “Onze toekomst richt zich op het gebied van veiligheid, innovatie en logistiek. Dat kan niet als je de wet- en regelgeving niet borgt.”
Rijksconvenant ILT
Peter Appel ondertekende samen met Inspecteur Generaal ILT mr. Jan van den Bos het Rijksconvenant ILT. Met dit convenant bevestigt Peter Appel Transport aan de inspectie dat zij verantwoordelijk is voor een veilig en duurzaam transport en daarmee binnen haar onderneming de juiste naleving van wet- en regelgeving borgt.
Kwaliteit met Keurmerk
Voorzitter TLN Arthur van Dijk heeft aan de Middenmeerse organisatie het Keurmerk Transport & Logistiek overhandigd. Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering.
paul-ridderhof-02-12-16-peter-appel-transport-rijksconvenant-ilt

Duurzaam met Lean & Green
Peter Appel Transport ontving onlangs de eerste Star voor het programma Lean & Green. Hiermee onderstreept het bedrijf dat zij haar maatschappelijke verantwoording op het gebied van milieu oppakt en in vijf jaar tijd de eerste 20 procent CO₂ heeft gereduceerd. Dit programma wordt in de komende jaren verder voortgezet.

Een bedrijf, een naam,
Het bedrijf werkt ook aan eenvoud binnen haar eigen organisatie. Vanaf 2017 worden vijf BV’s – G. Vlug en Zoon BV, A. van der Meulen Transport BV, Peter Appel Transport Geldermalsen BV, Peter Appel Transport Waalwijk BV en Peter Appel Transport BV – samengevoegd onder de naam Peter Appel Transport.

Reacties