Keurmerk Transport & Logistiek voor M. den Hollander uit Apeldoorn

Chauffeursnieuws

Keurmerk Transport & Logistiek voor M. den Hollander uit Apeldoorn

Directeur/eigenaar Maaik den Hollander en kwaliteitsmanager John Schuppers van Transportbedrijf M. den Hollander B.V. hebben het Keurmerk Transport & Logistiek ontvangen uit handen van Albert Kort van Transport en Logistiek Nederland.

De belangrijkste motivatie voor Maaik den Hollander om het Keurmerk te behalen was dat hij het bedrijfsproces van zijn transportbedrijf duidelijk in kaart wilde brengen. En wel zodanig dat het transportbedrijf met inmiddels 22 medewerkers minder afhankelijk is van Maaik persoonlijk. “Vanzelfsprekend ben je als directeur/eigenaar het hart van je onderneming, maar dit hart moet ook blijven kloppen wanneer ik hiertoe, om wat voor reden dan ook, eens niet in staat ben”.

Maaik den Hollander ziet het Keurmerk als een stap in de verdere professionalisering van zijn bedrijf. De volgende stap is de implementatie van een nieuw Transport Management Systeem (TMS), waarmee ook de papierstroom gedigitaliseerd wordt.

Over het keurmerk
Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in de bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer bedrijfsvoering, interne processen, communicatie , duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Houders van het Keurmerk Transport & Logistiek maken structureel werk van thema’s als emissiereductie, (verkeers)veiligheid, goed werkgeverschap, continuïteit en imago. Voor meer informatie over het Keurmerk Transport & Logistiek en een actueel overzicht van alle keurmerkhouders: www.keurmerktenl.nl.

(www.tln.nl)

Reacties