Ladingdiefstal 2.0

Chauffeursnieuws

Ladingdiefstal 2.0

Digitale risico’s zijn geen science fiction. Collega-bedrijven hebben hiermee te maken. Risico’s als ransomware, digitale ladingdiefstal, digitale fraude, netwerkonderbreking en datalekken komen ook in de logistiek steeds vaker voor.

Ogenschijnlijk onschuldige risico’s kunnen grote impact op uw bedrijf hebben, vanwege de grote en groeiende afhankelijkheid van data en IT. Alleen al de opkomst van de elektronische vrachtbrief neemt een verhoogd risico met zich mee. ‘Ladingdiefstal 2.0’.

De sector Transport en Logistiek heeft door haar ketenpositie een speciale verantwoordelijkheid op het gebied van cybersecurity. Hoe beschermt u de digitale continuïteit van de organisatie, belangrijk gegevens als vrachtbrieven en privacy gevoelige gegevens? Axle-IT heeft de oplossing op het gebied van Cyber Security.

U kent als transportbedrijf als geen ander de gevaren op de weg, Axle-IT de gevaren van de digitale snelweg. Neem vandaag nog contact op met één van onze adviseurs via info@axle-it.nl of bel ons 030 – 22 89 260

Klik hier voor meer info.

Reacties