Mededeling van Trucker Appy

Chauffeursnieuws

Mededeling van Trucker Appy

Misschien hebben sommige van jullie het al wel gemerkt maar onze app werkt helaas niet meer voor gebruikers met een Windows telefoon.

Dit is geen bewuste keuze van ons geweest maar dit is gedaan door het bedrijf (appmachine) waar wij onze Trucker Appy in beheer hebben. Zij zijn tot deze keuze gekomen doordat Windows zijn voorwaarden heeft aangepast voor app ontwikkelaars. Zij konden hierdoor helaas niet meer aan de gestelde eisen voldoen en doordat in hun ogen Windows mobile een relatief klein aandeel heeft in de smartphone markt, is de keuze gemaakt om niet extra te investeren maar om Windows mobile niet meer te ondersteunen.
Wij betreuren dit uiteraard zeer, want willen het liefst iedereen de mogelijkheid geven om Trucker Appy te kunnen gebruiken maar helaas hebben wij hier verder geen invloed op. Excuus voor het eventuele ongemak en we willen een ieder die de afgelopen jaren via Windows gebruik heeft gemaakt van onze app, bedanken voor zijn of haar keuze voor Trucker Appy. Wie weet dat er in de toekomst nog iets gaat veranderen maar voor nu houdt het helaas op.
Groet,
Team Trucker Appy
*Note: Uiteraard blijven we nog wel steeds beschikbaar voor IOS en Android.

Reacties