Nieuwe koeloplegger voor A&Z Trans

Chauffeursnieuws

Nieuwe koeloplegger voor A&Z Trans

Wezenberg Trailers heeft een nieuwe koeloplegger in bloemenuitvoering geleverd aan A&Z Trans vanwege uitbreiding van de vloot.

De Krone Polyester-Steel bevat een Carrier Vector 1350 en een Dhollandia achtersluitende laadklep met een draagvermogen van 3000 kg en een plateaulengte van 2300 mm.
wezenberg

De oplegger is verder uitgevoerd met 3 x rails tegen dak en in vloer, bindrail in de zijwand, ventilatieluikje in achterdeur en kopschot, 6 wielkuipjes gemonteerd in vloer i.v.m. bandenmaat 385/65 R22.5 en 2 x liftas geschakeld via EBS. De oplegger is geschikt voor 23 VBA karren. Ook zijn er 13 gootjes in de vloer gemaakt voor het individueel vastzetten van bloemenkarren. Daarnaast is er een extra licht/lucht/EBS aansluiting gerealiseerd tussen de steunpoten.

A&Z Trans, gevestigd in Berkel en Rodenrijs, is gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoeren van bloemen en planten. Dit transport vindt voornamelijk ’s nachts plaats vanaf de kweker naar de bloemenveilingen.

Wezenberg Trailers, your specialist in new and used trailers. In- en verkoop van nieuwe en gebruikte trailers, trucks en aanhangwagens. Altijd opleggers op voorraad of in bestelling waardoor wij op korte termijn een scherp geprijsd, klantspecifiek product kunnen leveren.
Bron: http://www.wezenberg.nl/nieuwe-koeloplegger-voor-az-trans/

Reacties