Politiek en Belgische Tol.

Chauffeursnieuws

Politiek en Belgische Tol.

Zoals velen onder ons meerdere keren zullen hebben meegemaakt, is de Belgische tol en vooral de inning ervan nog een heikel punt. Kastjes die niet werken, kastjes die onderweg spontaan op rood springen…..

Bellen met de hulplijn en lange tot hele lange wachttijden. In samenwerking met een aantal andere facebookgroepen zijn we voor de faceboekgroep Belgische Tolproblemen op  zoek naar de problemen die jullie onderweg het meest blijven storen.

Op korte termijn gaan diverse Nederlandse en Belgische partijen zich mengen in de strijd. In Nederland zijn diverse politici geïnteresseerd in de problemen die jullie onderweg nog tegenkomen.
Chauffeursnieuws wil hierin graag helpen door te gaan verzamelen wat er op dit moment allemaal speelt met betrekking tot de werking van Obu’s en de eventuele oplossingen die er voor zouden moeten zijn.

Mede namens Belgische Tolproblemen vragen we jullie om serieuze problemen te melden.
Nu horen we jullie denken, wat zou dat helpen ? We hebben contact met diverse vooraanstaande politici die binnenkort op een centrale plaats, bijv. een chauffeurscafe aan de grens, met een aantal van jullie in gesprek willen. Deze mensen willen graag helpen, daar waar nodig.

Zijn er dingen die je kwijt wilt, meld ze dan hier.
Mailen mag ook via Chauffeursnieuws.com

Reacties