Poolse doodrijder vervroegd vrijgelaten.

Poolse doodrijder vervroegd vrijgelaten.

Poolse doodrijder vervroegd vrijgelaten…

Is dit nog uit te leggen? Staatssecretaris Dijkhoff adviseert om een veroordeelde gevangene niet vervroegd vrij te laten.

Een of andere commissie denkt: lak aan de staatssecretaris, lak aan het gevoel van het klootjesvolk, WIJ weten het beter en WIJ maken de dienst uit.

De halve Tweede Kamer buitelt nu over elkaar heen om hun afschuw over het vervoegd vrijlaten van een Poolse man die dronken een kind en de grootouders dood reed. Diezelfde man zit nu lekker ergens op een terras in Polen en de ouders van het kindje hebben levenslang gekregen.

Onze collega, Mario Haazen heeft een facebookpedofiel een paar flinke tikken verkocht en die moet gewoon vast blijven zitten. NIKS geen strafvermindering, NIKS geen enkelband die je lekker door kan knippen.

Wij zien de reacties dadelijk wel verschijnen dat je deze zaken niet met elkaar mag vergelijken en geen eigen rechter mag spelen.

Nee, afhankelijk zijn van de rechterlijke macht is beter, die weten wat er op straat onder de gewone bevolking leeft, dat is wel duidelijk.

Sterkte aan de familie van de slachtoffers om deze nieuwe klap in het gezicht weer te verwerken.

En we hopen dat de Kamerleden volgende week niet vergeten zijn dat ze vandaag verontwaardigd waren. Terugdraaien dat besluit en die man toch de rest van zijn straf laten uitzitten.

DESNOODS IN POLEN!!

Reacties