Sarah (26) slachtoffer van vluchtmisdrijf op E19 zoekt getuigen: “Wonder dat ik dit overleefd heb”

Sarah (26) slachtoffer van vluchtmisdrijf op E19 zoekt getuigen: “Wonder dat ik dit overleefd heb”

Sarah Souffriau (26) werd gisteren het slachtoffer van een auto-ongeluk met vluchtmisdrijf op de E19. Een man kwam plots voor haar rijden op de autostrade en ging bruusk op de remmen staan. 

Souffriau belandde na het manoeuvre tegen 120 km per uur in de vangrails. De man in een donkere hatchback reed zonder te aarzelen gewoon door.

“Op de spoed zei men dat het een klein mirakel is dat ik dit heb overleefd”, zegt ze in Het Nieuwsblad. De 26-jarige uit Antwerpen komt er van af met een gekneusde neus, whiplash en een lichte hersenschudding. “Een wonder dat ik nog leef”, tweet ze.

Haar zilvergrijze Opel Corsa die bijna afbetaald was, is total loss.

Sarah reed rond 20.45 uur richting Antwerpen op de E19 tot er aan de afritaankondiging Zemst een man met een blauwe iets oudere hatchback met zijn lichten begon te knipperen. De 26-jarige vrouw ging vervolgens uit de weg en liet de man passeren. Maar blijkbaar niet snel genoeg, klinkt het in haar relaas op Twitter.

Daarna haalt de man haar in om vervolgens veel trager voor Sarah te komen rijden. “Ik kon zelfs zijn nummerplaat niet zien.” Plots slaat de man alles toe en moet Sarah de wagen ontwijken, waardoor ze tegen hoge snelheid in de vangrails is beland. De Corsa tolde enkele keren rond zijn as, maar de airbag ging niet af.

Reacties