Taxi Klomp nu echt failliet.

Chauffeursnieuws

Taxi Klomp nu echt failliet.

Het doek is echt gevallen voor Taxibedrijf Klomp.
Onderstaande brief is verstuurd naar het personeel.

Beste medewerkers,

Tot onze spijt moeten wij jullie berichten dat de surseance van betaling is omgezet in een faillissement. Zoals eerder is aangegeven betekent dit dat de UWV de salarisbetalingen over neemt. De bank heeft een garantie afgegeven dat andere verplichtingen vanaf vorige week woensdag zijn gegarandeerd. Het vervoer komt daardoor voor opdrachtgevers niet in gevaar.

De curator spreekt nu met kandidaatvervoerders die de opdrachten zouden kunnen overnemen. Behoud van zoveel mogelijk werkgelegenheid is hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Tot die tijd wordt er gewoon doorgereden en krijgt u uw salaris van het UWV. Het is uiteraard in ieders belang dat de kwaliteit van vervoer onverminderd goed blijft. U ontvangt uiterlijk vrijdag een brief in huis van de curator, waarin volledige informatie zal worden verstrekt over de betaling van uw salaris door UWV. Vriendelijk verzoek ik u deze brief af te wachten. U hoeft dus geen contact op te nemen met de curator en/of UWV, want u krijgt bericht.

Klomp Groepsvervoer dankt u voor uw fantastische inzet tijdens een bijzonder intensief jaar waarin alles is geprobeerd om het bedrijf te kunnen voortzetten en uw werkgelegenheid te kunnen garanderen. Het spijt ons dat in het zicht van de haven dit niet tot het gewenste resultaat heeft geleid.

Met vriendelijke groet,

Directie Klomp Groepsvervoer.

Reacties