Top 2 genomineerde Beste Werkgevers 2016 in de transport en logistiek

Chauffeursnieuws

Top 2 genomineerde Beste Werkgevers 2016 in de transport en logistiek

Dit jaar zijn twee organisaties in de branche transport en logistiek genomineerd en maken hiermee kans op een award. Tijdens het Beste Werkgevers Event op 4 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaar bekend.

De volgende organisaties zijn genomineerd (in alfabetische volgorde):

Den Hartogh
Schiphol Group

Beste Werkgeversonderzoek
Dit jaar hebben Effectory en Intermediair voor de zestiende keer het Beste Werkgeversonderzoek uitgevoerd, om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek deden 318 organisaties mee.

Beste Werkgevers Event 2016
Op 4 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2016 feestelijk bekendgemaakt in Theater Amsterdam aan het IJ. Naast de branchewinnaars komen ook de hoogst scorende profit- en non-profitorganisaties in het zonnetje te staan. Het wordt een inspirerende dag voor HR-directeuren, HR-professionals en arbeidsmarktcommunicatiespecialisten. In 2015 bezochten meer dan 400 belangstellenden het event, om kennis te vergaren én te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Ook dit jaar zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd; aanmelden is gratis.

Positie op de lijst
De eindklassering van de organisaties is gebaseerd op het oordeel van hun eigen medewerkers. In het onderzoek beantwoordden zij onder andere zes vragen, die samen de Beste Werkgevers Score bepalen. Deze score is het gemiddelde van de:

– mate van trots op de organisatie
– mate waarin medewerkers achter de doelen van de organisatie staan
– mate waarin de medewerker ruimte en kansen krijgt om optimaal te presteren
– waardering voor de prestaties van medewerkers
– tevredenheid over de organisatie
– tevredenheid over de werkzaamheden

Meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek vindt u op www.beste-werkgevers.nl

Reacties