Trucker Appy

Chauffeursnieuws

Trucker Appy

Hallo allemaal
Toen wij in mei van dit jaar begonnen met Trucker Appy hadden we geen idee wat het zou gaan doen. We wilden gewoon graag een app maken die chauffeurs onderweg zou kunnen ondersteunen met het vinden van parkeer- en eetgelegenheden in zoveel mogelijk landen in Europa.

We zijn gaan bouwen aan een database en daar hebben we inmiddels bijna zo’n 2500 adressen in staan. Dit hadden we uiteraard niet voor elkaar kunnen krijgen zonder jullie hulp. Daarnaast wilden we ook wat meer brengen en daarom zijn we onder andere ook gestart met het testen van verkeersupdates. Dit zal zeer binnenkort ook vaker ingezet gaan worden om jullie info te geven over het verkeer in Europa.
Zoals gezegd zijn we sinds mei de lucht in gegaan en zoals voor sommige misschien nog wel bekend, was het geen makkelijke start. Vooral op Android hebben we wat aanloopproblemen gehad. We zijn af en toe nog steeds niet geheel tevreden met bijvoorbeeld de snelheid van de app maar ook daar wordt nog steeds hard aan gewerkt.
We willen jullie chauffeurs graag bedanken voor onder andere jullie geduld, jullie hulp maar vooral met de inmiddels bijna 10.000!!!! downloads van Trucker Appy. Dit geeft voor ons aan dat er zeker behoefte is naar onze app en dit geeft ons ook weer de energie om Trucker Appy te blijven verbeteren en uit te breiden. Blijf Trucker Appy delen en promoten en blijf ons via de app voorzien van eventuele nieuwe adressen en speciale verkeerssituaties. Wij gaan er dan mee aan de slag en zo zorgen we ervoor dat Trucker Appy jullie steeds meer kan bieden. Chauffeurs bedankt!

https://apps.appmachine.com/truckerappy

Reacties