Trucker Appy

Chauffeursnieuws

Trucker Appy

Zoals we eerder al een keer gemeld hadden, hebben we goed geluisterd naar feedback die we van jullie als gebruikers hebben gekregen.

Er kwamen verschillende dingen naar boven en 1 daarvan was dat het misschien handig was om truck- en tankcleaning opties in de App weer te geven.
We zijn hiermee aan de slag gegaan en het is inmiddels zover dat we vinden dat we dit met jullie kunnen gaan delen. Vanaf heden is er dus een extra button beschikbaar in Trucker Appy waar jullie cleaning opties door heel Europa kunnen vinden (zo’n 300 adressen). Er is een verdeling gemaakt tussen truckcleaning locaties en daadwerkelijke tankcleaning locaties. Daarnaast geven we bij een hoop adressen ook aan of er de mogelijkheid is om levensmiddelen tanks te reinigen. Verder staan natuurlijk bij de meeste ook de openingstijden.
Mochten jullie in dit geval ook nog weer adressen tegenkomen die nog niet in Trucker Appy staan dan kun je ze via de contact button in de App weer aan ons doorgeven. Wij zullen ze dan checken en toevoegen. Verder horen we graag jullie feedback op deze nieuwe toevoeging in Trucker Appy en uiteraard blijven we daarnaast aan de achterkant hard werken om de enige echte chauffeursapp steeds verder uit te bouwen met jullie wensen dus ook hier luisteren we graag naar jullie ideeen.

Voor de Facebooksite van Trucker appy KLIK HIER.

Reacties