Vermist in HOOFDDORP

Chauffeursnieuws

Vermist in HOOFDDORP

HOOFDDORP – Al bijna twee maanden is een Duitse vrachtwagenchauffeur op zoek naar zijn hondje Tony. Op 27 maart was de Duitser voor zijn werk in Hoofddorp, waar hij het dier kwijtraakte, en nog altijd is er geen spoor van hem.

De man was op 27 maart rond 19.00 uur ter hoogte van de Boslaan 9 zijn vrachtwagen aan het poetsen, toen het 7-jarige hondje ervandoor ging. De Duitser heeft tot de volgende ochtend 6.00 uur de omgeving afgezocht naar het beestje, maar moest zijn zoektocht staken omdat hij weer de weg op moest.

Tony komt uit Spanje, waar hij met zijn zusje waarschijnlijk van de dood gered is. De twee hondjes hadden er een zwaar leven. Tony kwam bij de vrachtwagenchauffeur terecht, zijn zusje vond elders een nieuw thuis. In het begin schrok Tony van elk geluid en week hij niet van de zijde van zijn nieuwe baasje. De Duitse vrachtwagenchauffeur rijdt heel Europa rond, Tony reisde altijd met hem mee.

De vrachtwagenchauffeur is geschrokken van de verdwijning van zijn viervoeter. Vanwege zijn werk kon hij de vermissing pas op 6 april bekendmaken op sociale media. Vorige week bereikte het bericht de Hulpgroep Vermiste Honden NH/ZH. Die heeft de vermissing direct op Facebook gedeeld en flyers uitgedeeld in Hoofddorp.

Wie Tony heeft gezien of gevonden, kan bellen met 06-52267449 of 06-14889420.

Doordelen van dit bericht word op prijs gesteld.

Reacties