WAT ZIJN WIJ ?????
Wat zijn wij ?

Dat is vaak de kop waar mensen als eerste naar gaan kijken op het moment dat ze een internetpagina bezoeken. Dat zal hier niet anders zijn dus kunnen we er maar beter een leuk verhaal van proberen te maken.

Transporteffect bestaat uit een team vrijwilligers die nog steeds werkzaam zijn in het transport en dan met name als beroepschauffeur. Erg tevreden bij de werkgevers waar we nu werkzaam zijn maar een echte chauffeur moet wat te zeuren houden. Zo ook dit team! Maar na 10 jaar zeuren tijdens de economische crisis is het ook wel eens tijd om iets te veranderen. Zoals alle goede ideeën werden deze ook als grap gebracht, maar na een paar goede brainstorm sessies, kwamen we er toch achter dat de transport toe was aan een nieuwe manier van ondersteuning voor de vrachtwagenchauffeurs.

Zo ambitieus als we begonnen, zo enthousiast zijn we nu nog steeds. We willen een pagina maken voor ieder type chauffeur. We brengen nieuws, proberen tips te geven en geven advies voor zover dat mogelijk is. Ook proberen we af en toe een onderzoek te gaan doen op het moment dat we denken dat daar behoefte aan is. Daarbij schromen we ons niet om eventueel van buitenaf mensen aan te trekken die op dat gebied meer kaas hebben gegeten dan ons team.

Onze slogan.

Zoals iedere actiegroep, goedlopend bedrijf, vakbond of vriendengroep heeft ook transporteffect een lijfspreuk nodig. We hebben er even over nagedacht en zijn op een spreuk gekomen waar iedereen zich wel in kan vinden en waar iedereen wat aan heeft: KENNIS IS MACHT ! In het leven gaat het om kennis. Hoe meer kennis je hebt des te verder kun je het schoppen in het leven. Om die kennis te vergaren, moet je luisteren naar anderen en dat is precies wat we hier bij
transporteffect willen gaan doen. Informatie ophalen bij vakbonden. Informatie ophalen bij werkgeversorganisaties, maar vooral informatie ophalen bij de mannen en vrouwen die er echt verstand van hebben… de chauffeurs en chauffeuses zelf! We willen een interactieve website waarbij chauffeurs en chauffeuses ons de informatie toesturen over van alles, zodat we dit kunnen delen met iedereen. Denk hierbij aan restaurants, bekende controleplaatsen, gezellige plekken om onderweg de weekenden door te brengen, tips voor winterse omstandigheden en ga zo maar door. Rij dus gerust eens door het keuze menu van transporteffect heen en als uzelf een goede suggestie heeft, mail ons team en we zorgen dat heel de chauffeurswereld baat heeft bij uw suggesties!

Heeft u opmerkingen, vragen, of wilt u gewoon eens weten of we ook daadwerkelijk reageren op ingezonden mails, mail ons team! Wij luisteren want KENNIS IS MACHT !


Met vriendelijke groeten,
Team Transporteffect.KENNIS IS   MACHT !
Gespecialiseerde ACTIEGROEP voor beroepschauffeurs en chauffeuses

TRANSPORTEFFECT

NAAR START